Privaatsuspoliitika

  • Kõik isikuandmed, mis meil on või tulevikus saavad oleme, on Teie enda poolt meile esitatud, ühestki muust allikast me neid ei kogu ja reeglina toimub see meie kodulehe.
  • Teie andmed on meie veebilehel kaitstud ja me töötleme neid vaid oma süsteemis ja oma tarbeks.
  • Me ei kogu teie privaatseid andmeid selleks, et neid teile teadmata viisil töödelda.
  • Teie isikuandmetele pääsevad ligi vaid ettevõtte töötajad kes on selleks õigustatud.
  • Teie andmed, mis on meile edastatud ja kogutud veebiehe on kaitstud turvalises serveris.
  • Et kaitsta teie isikuandmeid loata juurdepääsu, ebaseadusliku töötlemise või avaldamise, juhusliku kaotsimineku, muutmise või hävimise eest, kasutame asjakohaseid meetmeid sh õiguslikud ja tehnilised meetmed, nt asjakohased arvutisüsteemid ja süsteemide konfigureerimine, vajalike ühenduste tagamine aga ka organisatsioonilised meetmeid millega piiratakse juurdepääse vahenditele, süsteemidele ja failidele.
  • Teie andmeid ei jagata kolmandatele osapooltele ilma mõjuva põhjuseta, küll aga käsitleme kolmanda osapoolena kuller ja veofirmasid kes toimetavad teie saadetisega soovitud asukohta ja vajavad selleks teie kontaktandmeid, samuti panka kes vahendab pangalingikaudu teie andmeid makse ettevalmistamiseks.
  • Kolmandate osapooltena käsitletakse teisigi osapooli kellel on õigus seadusest tulenevalt saada infot teabenõude korras.
  • Teile jääb õigus muuta oma profiili andmeid igal ajal.
  • Te võite oma andmed ja profiili kustutada igal ajal ja me garanteerime, et teie andmed on süsteemist täielikult kustutatud.
  • Me kasutame „küpsiseid“, mis on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse teie arvutisse, nutitelefoni või muudesse seadmetesse, et täiustada veebilehe funktsionaalsust ja tagada parem kasutajakogemus.
  • Reklaami- ja otseturundusteateid, nt meie teenuste ja seonduvate kampaaniate kohta, saadetakse klientidele, kes on selleks oma nõusoleku andnud.
  • Teil on igal ajal õigus esitada vastuväiteid teie andmete töötlemiseks otseturunduslikel eesmärkidel. Selle õiguse kasutamiseks võtke meiega ühendust.
  • Teil on õigus esitada kaebus Eesti Andmekaitse Inspektsioonile kui teile tundub, et oleme teie isikuandmeid mittekorrektselt töödelnud.

Käesolevad isikuandmete töötlemise põhimõtted ei moodusta õiguslikult siduvat lepingut, vaid on suuniseks, mille alusel me töötame, et kaitsta oma klientide isikuandmeid.

Kas teil pole kontot? Registreeri

Juba registreeritud? Logi sisse

Meie manager võtab teiega ühendust 30 minuti jooksul